Tijdens deze periode is onze VIP jaringen-actie niet mogelijk. Tevens zijn er tot nader order geen Happy Tusday en/of overige acties. Wij begrijpen dat al deze maatregelen soms in strijd zijn met het gastvrijheidsprincipe, echter hopen wij op uw begrip.

Uit eten bij Eastern Plaza

openingstijden voor diner.

U kunt gemakkelijk via de widget op deze pagina uw reserveren plaatsen. De widget geeft zelf de beschikbare tijden aan op basis van uw gezelschappen. Onze openingstijden zijn als volgt:

• Maandag: gesloten
• Dinsdag t/m vrijdag vanaf 16.30 uur
• Zaterdag vanaf 16.00 uur
• Zondag vanaf 15.30 uur

Uiteraard doen wij ons uiterste best om altijd aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven, juist in deze soms voor iedereen verwarrende tijden. Daarom nog even een paar maatregelen voor u op een rij. Te beginnen met dat u altijd de instructies van onze medewerkers dient op te volgen.

Uiteraard geldt de 1,5 meter afstand voor zowel gasten als bediening. U dient zowel bij de reservering als bij aankomst aan te geven dat u coronaklachten vrij bent. We hebben onze assortiment enigszins moeten aanpassen/beperken. U zit met maximaal 4 personen aan één tafel en er is minimaal 1,5 meter ruimte tussen de tafels. Vormt u een huishouden? Dan kunt u wel met zijn allen aan één tafel zitten. Graag vernemen wij dat bij de reservering.