Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
Revolution Slider Error: Slider with alias corona not found.
Maybe you mean: 'slider-home' or 'new' or 'tijden'

Reserveer direct een tafel!

qr-code

CHECK JE GEZONDHEID!

SCAN DE QR-CODE EN GA VEILIG UIT ETEN

Vanwege het coronavirus zijn wij door de Rijksoverheid verplicht jou een aantal gezondheidsvragen te stellen. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van zowel de gasten als voor de medewerkers. Om hierbij alle zorgvuldigheid te betrachten, jouw privacy te waarborgen én onnodig oponthoud bij de ingang te voorkomen, vragen wij jou om online de verplichte gezondheidscheck in te vullen. Je wordt tevens gewezen op de geldende richtlijnen. Scan met je mobiele telefoon de QR-code en toon na het doorlopen van alle vragen ons het beeldscherm met daarop het resultaat van deze check.

Volg ons op social media

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van Eastern Plaza | Bentelo? Volg ons dan op social media! Op onze Facebookpagina blijft u altijd op de hoogte van de leukste acties!

Volop spelen in ons KidsPlaza!

Onze kleine gasten kunnen zich tijdens het bezoek aan Eastern Plaza heerlijk vermaken in ons KidsPlaza. Van koekjes bakken tot een filmpje pakken en dat allemaal in geheel Oosterse stijl.

Gewoon de leukste!

Eastern Plaza is uitgeroepen tot het Leukste Restaurant van Nederland 2014-2015! En dat is een titel waar we apetrots op zijn! Wilt u Eastern Plaza ook ervaren? Reserveer dan snel.

Onze arrangementen

voor een diner bij ep.

Bij Eastern Plaza Bentelo kunt u genieten van all-you-can-eat & drink arrangementen. Geniet onbeperkt van onze soepen, voorgerechten, wok, teppan yaki, dim sum, noodle bar, sushi, warm buffet, specialiteiten en nagerechten zoals schepijs, patisserie, chocolade fonteinen en fruitbuffet. Inclusief bier, wijn, frisdrank, slush puppy, milkshake, koffie, thee en verse sappen. Onze all-in arrangementen zijn te verkrijgen in 2 verschillende tijdsduren i.v.m. de coronamaatregelen.

QUICK
1,5 uur All-in genieten

All you can eat & drink
Inclusief diverse soorten speciaal bieren, wijnen en verse sap.

Voor gasten van 12 jaar en ouder
€29,95 p.p.

65-plus €27,95
6 t/m 11 jaar €16,95
3 t/m 5 jaar €12,95
0 t/m 2 jaar Gratis

REGULAR
2 uur All-in genieten

All you can eat & drink
Inclusief diverse soorten speciaal bieren, wijnen en verse sap.

Voor gasten van 12 jaar en ouder
€31,95 p.p.

65-plus €29,95
6 t/m 11 jaar €17,95
3 t/m 5 jaar €13,95
0 t/m 2 jaar Gratis

PREMIUM
2,5 uur All-in genieten

All you can eat & drink
Inclusief diverse soorten speciaal bieren, wijnen en verse sap.

Voor gasten van 12 jaar en ouder
€33,95 p.p.

65-plus €31,95
6 t/m 11 jaar €18,95
3 t/m 5 jaar €14,95
0 t/m 2 jaar Gratis

DELUXE
3 uur All-in genieten

All you can eat & drink
Inclusief diverse soorten speciaal bieren, wijnen en verse sap.

Voor gast
en van 12 jaar en ouder
€35,95 p.p.

65-plus €33,95
6 t/m 11 jaar €19,95
3 t/m 5 jaar €15,95
0 t/m 2 jaar Gratis

Tijdens deze periode is onze VIP jaringen-actie niet mogelijk. Tevens zijn er tot nader order geen Happy Tusday en/of overige acties. Wij begrijpen dat al deze maatregelen soms in strijd zijn met het gastvrijheidsprincipe, echter hopen wij op uw begrip.

Uit eten bij Eastern Plaza

openingstijden voor diner.

U kunt gemakkelijk via de widget op deze pagina uw reserveren plaatsen. De widget geeft zelf de beschikbare tijden aan op basis van uw gezelschappen. Onze openingstijden zijn als volgt:<

• Maandag: gesloten
• Dinsdag t/m vrijdag vanaf 16.30 uur
• Zaterdag vanaf 16.00 uur
• Zondag vanaf 15.30 uur

Korting op afhaal

10% korting op afhaal!

geldt alleen voor afhaalbestellingen

De eerste week van onze EP Drive hebben we een lekkere kortingsactie voor jullie in petto! Kom je bestelling afhalen en ontvang een korting van 10% op je rekening. Zo kun je nog lekkerder genieten van onze gerechten, maar dan thuis! Deze actie loopt t/m 30 september 2020 en geldt dus alleen op afhalen.

Take away

bij eastern plaza bentelo.

Bij Eastern Plaza Bentelo kun je nu ook je afhaalbestelling plaatsen. Klik hier om jouw bestelling voor Bentelo te plaatsen. Het is bij ons in Bentelo alleen mogelijk je bestelling af te halen. Bezorging is dus niet mogelijk. Het bestellen van jouw bestelling is supermakkelijk via het Maar Dan Thuis-portaal. I.v.m. maatregelen is het alleen mogelijk om via iDeal te betalen. Eet smakelijk alvast en stay safe!