Header set Access-Control-Allow-Origin "*"

Ook pasen vier je samen!

Uit eten met het hele gezin

We pakken weer uit met Pasen!
Pasen is bij uitstek de ideale gelegenheid om met het gezin of familie uit eten te gaan. En ook dit jaar heeft Eastern Plaza een extra uitgebreid assortiment voor u in petto!

Op eerste en tweede Paasdag kunt u onbeperkt genieten met één van onze Ultra All-in arrangementen. Maak onbeperkt van alle gerechten en geniet van onze bieren, wijnen, frisdranken, verse sappen, diverse koffies en theevarianten. Zo zal het u ook met Pasen aan niets ontbreken.

Naast de heerlijke gerechten die u al van ons gewend bent, passen wij speciaal voor de Paasdagen ons assortiment aan. Met Pasen mag het immers allemaal best wat luxer dan normaal.

Paaseieren zoeken met de paashaas

Op eerste en tweede Paasdag.

De Paashaas is er ook!

Op eerste en tweede Paasdag is de Paashaas uiteraard ook van de partij! Samen met onze langorige vriend gaan onze kleine gasten op zoek naar paaseieren. Verder kunnen zij heerlijk spelen in ons KidsPlaza en krijgen ze natuurlijk een leuk cadeautje van onze Paashaas! Nog geen tafel gereserveerd? Reserveer dan direct uw tafel!

Online reserveren

Het is mogelijk uw reservering online te plaatsen. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven. Klik hier om te reserveren.

Let op: online reserveringen voor de dag zelf kunnen uiterlijk tot 17.00 uur gedaan worden. Is het later en wilt u toch reserveren? Bel dan met 0318 – 47 12 16.

Word ook VIP!

En profiteer van onze smakelijke acties en spaar voor korting