Ook pasen vier je samen!

Uit eten met het hele gezin

We pakken weer uit met Pasen!

Pasen is bij uitstek de ideale gelegenheid om met het gezin of familie uit eten te gaan. En ook dit jaar heeft Eastern Plaza een extra uitgebreid assortiment voor u in petto!

Op eerste en tweede Paasdag kunt u onbeperkt genieten met één van onze Ultra All-in arrangementen. Maak onbeperkt van alle gerechten en geniet van onze bieren, wijnen, frisdranken, verse sappen, diverse koffies en theevarianten. Zo zal het u ook met Pasen aan niets ontbreken.

Naast de heerlijke gerechten die u al van ons gewend bent, passen wij speciaal voor de Paasdagen ons assortiment aan. Met Pasen mag het immers allemaal best wat luxer dan normaal.

Geniet van ons uitgebreide assortiment!

Geniet daarom van Edamame Beans, verse eiersalade, kip kerriesalade met taugé en natuurlijk klassieke gevulde eieren! Verder pakken wij uit met onze Easter(n) Noodle Soup, een Oosterse noedelssoep met ei en lente-ui, sushi met krokante kip & Japanse mayonaise.

Ook onze assortiment met warme gerechten breiden wij met Pasen uit met beefrolletjes gevuld met asperges, gegrilde kip met verse groenten, Gado Gado, eierbami en gepaneerde kip met verse groenten & cashewnoten!

Om het paasdiner helemaal goed af te sluiten pakken wij nog extra uit! Met diverse soorten luxe paasdesserts en ambachtelijk paas-ijs kan Pasen niet meer stuk.

Reserveer nu uw tafel!

Op eerste en tweede Paasdag!

De Paashaas is er ook!

Op eerste en tweede Paasdag is de Paashaas uiteraard ook van de partij! Samen met onze langorige vriend kunnen onze kleine gasten heerlijk spelen in ons KidsPlaza en krijgen ze natuurlijk een leuk cadeautje van onze Paashaas! Nog geen tafel gereserveerd? Reserveer dan direct uw tafel!

Online reserveren

Het is mogelijk uw reservering online te plaatsen. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven.

Let op: online reserveringen voor de dag zelf kunnen uiterlijk tot 17.00 uur gedaan worden. Is het later en wilt u toch reserveren? Bel dan met 0547 – 768 000.

Word ook VIP!

En profiteer van onze smakelijke acties en spaar voor korting!

Loading..